Εγγυήσεις - Επιστροφές

Εγγύηση Καλής Λειτουργίας Προϊόντων


Όλα τα εργαλεία χειρός δεν καλύπτονται από κάποιο χρόνο εγγύησης.

Όλα τα ηλεκτρικά και βενζινοκίνητα μηχανήματα καλύπτονται από ένα χρόνο Εγγύησης Καλής Λειτουργίας.
Υποχρέωση του αγοραστή είναι να ακολουθεί τους ενδεδειγμένους τρόπους λειτουργίας και να έχει πάντοτε το αποδεικτικό αγοράς του προϊόντος (τιμολόγιο ή απόδειξη ταμειακής μηχανής). Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.

TA ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ BOSCH ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΣΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ. ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

* Η καταχώρηση γίνεται εντός 3 εβδομάδων από την ημέρα αγοράς


TA ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ MAKITA ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΣΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ. ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

* Η καταχώρηση γίνεται εντός 3 εβδομάδων από την ημέρα αγοράς
* Η επέκταση εγγύησης δεν ισχύει για τα εργαλεία κήπου.


Για να ισχύουν οι όροι εγγύησης θα πρέπει να τηρείται το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει όλες οι εταιρείες εργαλείων και αφορά τους χρήστες αυτών:

" Ο κατασκευαστής εγγυάται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων του και αναλαμβάνει το κόστος αποκατάστασης της βλάβης σε περίπτωση κατασκευαστικού σφάλματος (η φθορά λόγω χρήσεως σεν είναι κατασκευαστικό σφάλμα) το οποίο θα προκύψει εντός του χρόνου εγγύησης (ο χρόνος εγγύησης είναι 12 μήνες).

Προϋποθέσεις για την έγκριση της αίτησης εγγυήσεως είναι:

1. Απόδειξη - Ημερομηνία αγοράς
Για να εγκριθεί η αίτηση εγγύησης απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της αυθεντικής απόδειξης/ τιμολόγιο αγοράς πελάτη. Στην απόδειξη αγοράς θα πρέπει να αναγράφεται η πλήρης διεύθυνση του εμπόρου, η ημερομηνία αγοράς και ο τύπος του εργαλείου ή ο αριθμός παραγωγής του.

2. Σωστή χρήση του προϊόντος και τήρηση της οδηγίας χρήσης
Τα προϊόντα των κατασκευαστών μελετήθηκαν και κατασκευάστηκαν για συγκεκριμένη χρήση. Εάν δεν τηρηθούν οι οδηγίες χρήσης ή εάν χρησιμοποιηθούν ακατάλληλα εξαρτήματα δεν ισχύει η εγγύηση. Οι βλάβες οι οποίες προέκυψαν από λανθασμένη χρήση δεν αναγνωρίζονται στην εγγύηση.

3. Συντήρηση και καθαρισμός
Το εργαλείο θα πρέπει να καθαρίζεται και να συντηρείται τακτικά. Εάν το εργαλείο ανοιχτεί από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, παύει να ισχύει η εγγύηση. Η συντήρηση και ο καθαρισμός δεν συμπεριλαμβάνονται στην εγγύηση.

4. Αυθεντικά ανταλλακτικά
Θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά και εξαρτήματα. Η χρήση μη αυθεντικών ανταλλακτικών μπορεί να προκαλέσει βλάβη του εργαλείου και να αυξήσει την πιθανότητα ενός εργατικού ατυχήματος για το οποίο καμία ευθύνη δεν μπορεί να φέρει κ κατασκευαστής.

5. Αναλώσιμα ανταλλακτικά
Τα αναλώσιμα ανταλλακτικά δεν καλύπτονται από την εγγύηση. Αναλώσιμα ανταλλακτικά είναι: κάρβουνα, ρουλεμάν, διακόπτες, καλώδια και τσιμούχες. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους κατασκευαστές και ενημερωθείτε για τους όρους εγγύησης.

Πληροφορία για τον καταναλωτή: Τα νομικά δικαιώματα του καταναλωτή δεν περιορίζονται από τους όρους εγγύησης των κατασκευαστών. "

Επιστροφές Προϊόντων

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή προϊόντων είναι να έχετε στην κατοχή σας το σχετικό παραστατικό αγοράς που αποδεικνύει την συναλλαγή (π.χ, Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο Πώλησης/Δελτίο Αποστολής κ.ο.κ).

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 3 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, συγκεκριμένα χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί ή να έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους.


Υπάρχει επίσης η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.
Ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που είχατε επιλέξει κατά την παραγγελία σας θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχα και η επιστροφή χρημάτων :

  • Πιστωτική Κάρτα: H επιστροφή των χρημάτων θα γίνει στην κάρτας σας εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.
  • Αντικαταβολή: H επιστροφή των χρημάτων θα γίνει σε τραπεζικό λογαριασμό σας εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

* Για την αποφυγή δική σας ταλαιπωρίας καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κτλ.).


Trust Tools

Αρνάκης Βασίλης
ΑΦΜ: 044744207 ΔΟΥ: Γλυφάδας


Το κατάστημα μας βρίσκεται: Μετσόβου 18, Γλυφάδα τ.κ. 16674.
Ωράριο καταστήματος: Δευτ. - Παρ. 07:30 - 15:30
Τηλεφωνικό κέντρο: Δευτ. - Παρ. 07:30 - 19:30, Σάβ.: 08:30 - 14:30